Träningsformer

Våra träningar

Vad vi erbjuder:

  • Skadeförebyggande träning: Tanken med denna träningsform är att återskapa situationer och rörelser man brukar skada sig i så att man kan stärka musklerna och minska risken för framtida skador.
  • Prestationsbaserad träning: Här jobbar vi för att förbättra din fysik inför utmaningarna i din sport. Ökad styrka, snabbhet, explosivitet, spänst, kondition, balans och koordination är några av egenskaperna vi förbättrar hos dig.
  • Rehab träning: Har du någon skada som du vill rehaba? Vi samarbetar med duktiga sjukgymnaster och arbetsterapeuter som tillsammans med våra personliga tränare bygger ett program så du kan bli frisk så snabbt som möjligt.
  • Fitness träning: Är du en motionär som helt enkelt vill förbättra hälsan och kanske förändra vikten? Vi sätter upp ett paket med kostuppföljning och PT timmar där målet är att förändra livstilen positivt. Alla är välkomna, från barn till pensionärer.
  • Gruppträning/lagträning: Vill ditt lag öka den fysiska förmågan och förbereda sig inför en ny säsong? Vi hjälper företag och klubbar med träning av högsta kvalité.
Skadeförebyggande träning
Prestationsbaserad träning
Rehab träning
Fitness träning
Gruppträning/lagträning

bli medlem idag!

COVID-19

På gymmet finns både handsprit och ytdesinfektion för er att använda.

Vi kommer att vara vaksamma så att medlemmarna är friska när dem är på plats och se till att följa alla råd.

Vi gör vårt bästa för att sänka smittrisken men det gäller att ta eget ansvar!